Creștinii sabotați în drumul spre rai de o aplicație Android diavolească!!! 

Zeii să te aibă în agendă! Sau pe WhatsApp! Sau în lista de prieteni  pe Facebook! Că dacă nu, e de rău. Poți ajunge, oaie rătăcită, să-ți dai jos o aplicație malefică și să faci ce te îndrumă diavolul prin ecranul smartfonului.
După spurcatul buletin biometric și lupta împotriva cuplurilor de același sex care nu susțin bătaia femeii, iată că familia tradițională mai are un hop de trecut în lupta cu necuratul: aplicația malefică.

Băi, deci ucigă-l toaca s-a apgradat și s-a dat pe aiti. Acuma face calendare creștine subversive, cu dezlegările la pește puse greșit și le bagă în Play Store. E plin de feedbackuri furioase pe-acolo, deci informația e pe bune. Îți dai seama?? Creștinul de bună credință descarcă nenorocirea și crede că face bine ce face când bagă la maț hamsia. Dar vai! Ignoranța nu este o scuză! Și iată cum hamsia sabotează o conștiință curată și te dă jos din pole position pentru rai.

Deci, atenție maximă, diavolul pândește la orice download și la orice click. Poate ar fi mai bine să renunțe creștinul adevărat la tehnologie cu totul că nu se știe niciodată. Mai cu Elon care vrea pe Marte, mai cu VR, vecinul de la demisol poate oricând să te hecărească. Nu mai bine, rămâi la televizor și te uiți la un concert de-al lui Pornohaci? 

Advertisements

2 thoughts on “Creștinii sabotați în drumul spre rai de o aplicație Android diavolească!!! 

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: