Happy Monday! 

E luni dimineață. Sună alarma la telefon. Dai snooze. Te întorci pe partea cealaltă. Sună iar. Înjuri în barbă și cu un sentiment de sfârșit de lume te ridici ca un bătrân ruginit și bâjbâi spre baie.

Nu e timp de cafea (nu e timp, nu e timp, nu e timp repetă o voce disperată la tine sub țeastă, ceva între Bugs Bunny și Raskolnikov, mai mereu în ultimul timp). Nu e timp nici de mic dejun, nici de verificat dacă nu-ți atârnă hârtie igienică de undeva. Dar asta e, poate dacă nu chefuiai în weekend… hai că o trece cumva și lunea asta.

Ești în taxi deja, ai recuperat întârzierea, e chiar ok, poți să te oprești pe la Starbucks să-ți iei un latte superpieledublucremă.

Îți verifici mailurile, deja îți crapă vena, niște imbecili iar n-au înțeles nimic.

Pungile de la Mega fâșâie iritant în scară, te gândești că poate trezești vecinii… or fi având copii sau ceva. Eh, lasă, să mai facă și ei overtime, să vadă cum e.

Pisica iar a dormit pe sacoul tău de firmă să te pedepsească pentru că ai uitat să-i dai plic de dimineață. Nici nu te mai enervezi, așa e ea, măcar nu ești singur.

Îți pui un serial pe laptop să te uiți până îți mănânci salata flecită. 

Uite, dacă tot ai timp până se încarcă filmul, fă ceva util și dă un sms la 8844 cu mesajul SPITAL. Vei dona câțiva mililitri de latte superpieledublucremă pentru un spital de copii. Hai că nu-i greu și nici nu sărăcești din asta.

Happy Monday!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: