Cum să te protejezi de pericolul de a gândi

Pentru unii, pământul încă e un pătrat suspendat undeva incert deasupra unui hău negru, în care, dacă nu ești atent, nu dai șpagă unde trebuie, nu pupi mâna care trebuie, sau ai băut prea mult, poți cădea iremediabil.

Ca să nu ți se întâmple asta, există un set de măsuri de siguranță pe care le poți lua. Bine, și cu astea e relativ, pentru că sunt importante autoritățile emitente (care nu, nu oferă garanții), dar și moda, părerile vecinilor, sau direcția din care bate vântul.

De exemplu, poți să-ți faci rost de multă apă sfințită cu care să-ți speli mașina. Protejează de accidente, rugină, defecțiuni la cureaua de distribuție, iar dacă e din aia de firmă, chiar și de bătăi la planetară.

Sau poți să-ți cumperi multe multe icoane, cât mai sclipicioase, să se vadă până la etajele superioare, să le agăți peste tot, dar mai ales la oglinda mașinii și să-ți faci cruce de trei ori în timp ce-i bagi și-i scoți din mamele lor pe toți.

Evident, există varianta combo, high performance all inclusive, cu pelerinaj + moaște + căutat de deochi la vrăjitoare. Conform agenției borganizatoare, pachetul include dezintoxicare spirituală, epilare de păcate și potențial chiar promovarea în liga mare a mântuiților. Bodaproste!

Cei prevăzători pot să meargă the extra mile și să-și asigure cu oferta early booking și copiii, care, mici fiind, încă nu au cunoștință de pericolele care te pasc dacă gândești în afara pătratului: s-a inventat împărtășania la grădiniță despre care am citit aici. Din categoria, ce-ai făcut, Bulă, azi la grădi? Păi am colorat, am făcut caca la oliță și m-am împărtășit cu trupul și sângele Domnului. Tadaaam!

P. S. : Cu acest articol am vrut să ridiculizez făcutul de dragul de a face, pioșenia studiată la oglindă și înfometarea copiilor de grădiniță.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: