Fericirea e obligatorie!

Fața mi-e prăbușită în pernă de-mi trebuie jumătate de oră să pun bucățile la loc așa cum au fost ieri. Le lipesc cu apă și cu ceva pastă de dinți, adaug și pomada antirid și gata, m-am adunat, acuma pot iar să apreciez minunile existenței.

Vasele nespălate au făcut congres extraordinar. De atâta timp, deja au dezvoltat conștiință și încep să se exprime olfactiv. Dar nu-i nimic, un prilej excelent de a-mi tonifia mușchii de la picioare stând la chiuvetă. Plus că apa cu detergent face minuni în curățarea unghiilor.

Am uitat o ceapă verde pe masă aseară. Junkie-pisica a mâncat din ea dar nu i-a picat bine la intestin. A avut grijă să nu dea drumul pe gresie sau pe parchet, pentru vomă doar covorul e bun. Dar nu-i nimic, fibrele sunt bune chiar și la pisici, ceapa era bio, deci covorul măcar nu e afectat de chimicale. Plus că e mult mai bine să-i pută gura a ceapă decât a plicuri cu aromă de pește mort.

Mașina ar trebui să meargă, dar stă, pentru că azi a decis că-și ia liber. E franțuzoaică, cu astea nu te pui. Nicio problemă, oricum nu socializez destul, măcar în autobuz să mai văd oameni.

Primesc mesaj: ‘Vă mulțumim pentru plata efectuată!’ Plata e pentru cu totul altceva decât pantofii pe care mi-i doream. Dar nu-i nimic, mă simt atât de apreciată că s-au gândit să-mi mulțumească pentru ceva ce li se cuvenea!

Sictir, ne-sictir, e primăvară și frumos afară! Să luăm o pastilă de fericire și să zâmbim mai departe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: