Cum a micționat o plantă pe Nobelul meu pentru pace

Da! Da! Da! Bring it on, bei-beee… Cântă o voce în capul meu de băbătie ne-mai-ieșită-de-mult-din-casă. Pentru binele capului meu, al pereților astfel salvați de la impactul contondent cu el (capul) și al tuturor celor din jur, se cerea excursia asta, ca vaca la pășunat.

Iată-mă-s în magazinul de tencuieli decorative și balsamuri pentru suflet. Dau cu ochii mei însetați de frumos în stânga și-n dreapta; deja vedeam cât de înțeleaptă fusese hotărârea de a veni. Oată ce aș avea rujul, fardul și creionul ăla, viața mea ar fi cu totul și cu totul alta. M-aș simți mai bine, pentru că aș arăta mai bine, aș fi mai veselă, mai drăguță cu toată lumea, deci, aș putea face mai multe lucruri, pentru că da, de la atitudine pleacă totul, uite, dacă aș fi fost machiată aș fi fost în toane mai bune, n-aș fi strigat la bărbată-mio, săracu’, nu ne-am fi certat, atmosfera ar fi fost relaxată, probabil am fi fost amândoi mai eficienți și mai creativi, am fi inventat o soluție pentru încălzirea globală și reciclarea excrementelor de greieri, am fi salvat toți cățeii fără stăpân și poluarea ar fi fost istorie (De obicei, un astfel de raționament îmi este provocat de o pereche nouă de pantofi, da’ nah, se pare că și machiajul are puterea asta, mai nou).

Încălzită, deci, caut din priviri pe cineva să asiste la sinuciderea portmoneului meu. Și iată că dintr-un colț răsare o plăntuță.

Planta: Cu ce vă pot ajuta?

Disperata: Păi mă uitam la nuanțele astea de fard…

Planta: Da, aici avem farduri.

Disperata: Nu caut ceva anume, dacă aveți sugestii… (sună-mă, sunt fierbinte!)

Planta: Avem și pe partea asta…

Disperata, oftând: Ok, (tenceapamătiideproastăcaremiaistricatziua) aș vrea ceva anti-cearcăn. Da’ nu mă pricep, n-am folosit niciodată, nu știu ce nuanță mi-ar trebui…

Planta: Aici sunt iluminatoare

#£&%@)(@€¥¢¢]]$

Azi, dragii mei, a murit un vis! Dacă fătuca aia ar fi mișcat doar un deget, încălzirea globală ar fi fost rezolvată, cacatu’ de greieri reciclat, poate chiar puneam și de-o dezarmare nucleară dacă rujul avea nuanța bună.

Dar nu, a trebuit ea să micționeze pe avântul meu! N-a fost să fie! Să sperăm că generațiile viitoare vor remedia problema.

Advertisements

2 thoughts on “Cum a micționat o plantă pe Nobelul meu pentru pace

Add yours

  1. 😲 Eu chiar mă întrebam cum naiba face pipi o plantă… Ce să zic, păcat, au rămas nerezolvate atâtea probleme, din cauza ei!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: