10,5 lucruri care nu există, dar noi nu știam că nu există pentru că eram proști

1. Desigur, rujeola.

Bubele alea de ți-au ieșit în clasa a cincea, din cauza cărora maică-ta n-a dormit nopțile pentru că în 30% din cazuri apar tot felul de complicații gen meningită sau encefalită, bubele alea, prietene, au fost doar o halucinație colectivă. Un fel de Pokemon inventat de oamenii răi în costume negre care lucrează în companiile farma din holdingul Mamon.

2. Cancerul

E o păcăleală. El se tratează mai ușor decât hemoroizii, cu mămăligă. Aplici o cataplasmă de mămăligă pe locul afectat (sau pe călcâie) și gata, ești ca nou. Toți amărâții ăia care se chinuie în spitale, fac chimioterapie și se lasă hăcuiți de chirurgi neinițiați în tainele mămăligii au ajuns acolo pentru că n-au dat laic paginii care trebuie pe feisbuc.

3. Corupția

Este definită în DEX ca o “Stare de abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie“. În curând, Coaliția pentru Pudrarea cu Aur a Picioarelor și Mustăților Conducătorului Suprem va interzice DEXul pe motiv de abatere de la linia de partid așa că va dispărea și această falsă problemă a puritanilor imbecili care mai cred că oamenii ar trebui să-și facă treaba, sau măcar să nu o fure pe a altora.

4. Limba română

Momentan e în convulsii, face spume și dă din mâini și din picioare ca o gelatină electrificată, dar nu mai ține mult și se va scurge lichefiată pe sub tocurile Veoricii. Pe care, duamna Veorica, pe care (potrivit tradiționalului îndemn lansat de RockFM).

5. Încălzirea globală

Nu există și nu a existat. Calota polară se topește de la bășinile lui Putin, iar urșii ăia zgubilitici că n-au ce mânca și li s-a dat bioritmul peste cap au ajuns așa pentru că le plăcea prea mult de prietenul Navalny și au fost tratați cu o supică făcută în beci la Lubyanka. Rezultă că nu există nici poluarea, iar asta cu reciclatul, darămite prostia că să nu arunci gunoi prin toată țara e așa, o scorneală de-a lui nea Soros când a băut prea mult într-o seară. De fapt, plasarea de chiștoace, hoaspe de semințe, flegme, PETuri și alte celea pe solul patriei este un demers artistic, cathartic. Ca atunci când te piși în dosul șurii. Pute un pic, da’ ce bine e că te-ai ușurat!

6. Reducerile

Totul e redus tot timpul, deci conceptul e inutil. În curând se va inventa reducerea la șpagă.

7 – 10,5. Încă nu le-am aflat. Simțiți-vă liberi să mă luminați.

Advertisements

2 thoughts on “10,5 lucruri care nu există, dar noi nu știam că nu există pentru că eram proști

Add yours

  1. Deci: 7. Aselenizarea; in realitate o productie hollywodiana implicand cateva mii de participanti care au reusit pana astazi sa pastreze secretul absolut asupra acestei conspiratii oribile. 8. The flat earth: aveti grija cand ajungeti la margine ca n-are balustrada si cadeti in Cosmos. 9. Reptilienii printre noi: shapeshifteri care prefera ca in forma lor umana sa ocupe “decat” functii de conducere, indreptand Pamantul oamenilor cinstiti, onesti si mamiferi spre scopul lor marsav si final (care ramane de descoperit). 10 SOROS!!! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: