Feminism, feminism, da’ până la prinț!

Bine c-am rezolvat-o și p-asta cu nunta lu’ Harry și Meghan, că-mi stătea după cap! Dacă Coca Cola a inventat Crăciunul, atunci Zewa a inventat nunțile regale.

Serios, a plâns tot netu și toate canalele de televiziune de zici că a bombardat Kim cu ceapă radioactivă.

Nu zic, e frumos așa, cu nunțile, caii și castelul mi-au plăcut (cât am văzut în cele 23 de secunde cât m-am uitat) dar mi se pare culmea ridicolului ca un catralion de femei să se ude toate că s-a măritat una (alta, cum ar veni) cu prințul. În condițiile în care tocmai asta de s-a măritat e feminnista feministelor și ne învață să nu ne mai poziționăm ca căruța (!) după cal, să nu mai spălăm singure vasele, să nu mai așteptăm să pice para mălăiață, ci să ne plantăm singure părul.

Și totuși, în ciuda faptului că femeia a încercat chiar și la nuntă să demonteze anumite stereotipii, iată că umezeala totuși s-a produs, bărbiile totuși s-au proptit în mâini, ochii totuși au clipit înlăcrămați, suspinele totuși s-au ridicat spre raftul cu cărți de povești: aaahhh, prințul!

Măcar să sperăm că familia la ei nu e chiar așa de tradițională și că Harry o să pună și el buretele pe farfurie și lingura să amestece în ciorbă.

Castel de piatră aveți, farfurii spălate vă doresc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: