Frequently asked questions

De ce, dacă e linia aia pictată acolo trebuie tu să o calci numa așa ca să fii mai deștept? De ce pana mea nu îți depășești limitele, nu știu, în ceva domeniu de nișă al științei și tehnicii, nu la intrarea în sensul giratoriu?

De ce, dacă vrei musai să fii prima la ceva, nu te duci să alergi la maraton, și în loc de asta te înghesui în fundul meu la coadă la casă?

De ce insiști să pui cinșpe semne de exclamare la tot ce scrii? Dacă lumea te ignoră, nu e pentru că nu te vede, e pentru că nu te place, sau pentru că nu vrea să cumpere ce ai tu de vândut.

De ce simți nevoia să-ți cumperi câine de-ăla cu moacă înfricoșătoare ca să-ți bați joc de el și să-l ții pe urmă închis sau legat? Dacă te freacă hamul să arați ce bărbat ești, pune mâna și fă măcar o ciorbă cum trebuie, o să fii mult mai apreciat.

De ce, dacă tot ai bani de cămeșe de-aia toarsă de chinezul Armani din cosiță de hidrocarbură, n-ai mai pus și de-un săpun, acolo? Serios, trăiești la oraș, apa (încă) curge la robinet, dacă nu ai bani, mai găsești câte o arteziană, spală-te, frate, măcar când e lună plină, că mi se plimbă prânzul pe esofag în sus.

De ce, dacă tot ești bună la tricotat nu te-ai făcut tricotăreasă șefă la tine-n sat și insiști să fii motostivuitor peste o țară întreagă?

Advertisements

2 thoughts on “Frequently asked questions

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: