Un loc frumos dintr-un oraș European

Primarele nostru ne-a făcut bază sportivă. E faină. Dotată cu terenuri de tenis, de fotbal, pistă de biciclete, aparate de fitness de tot felul și te miri ce alte bazaconii. Are chiar și un Gigi care coafeză iarba, să cadă bine la privire.

Ne râdem, ne distrăm, moștenitoarea explorează spațiile de joacă făcute cu cap, în Finlanda. Boierie. Un loc frumos, într-un oraș European, dezvoltat, civilizat și cultivat.

(Oftat satisfăcut)

Un tătic dedicat răspunde prompt la chemarea odraslei. Ceee drăguț! Ce bine e să vezi tați implicați! Așa e, dom’le, dacă oamenii-s civilizați! Hai, că se poate! Încă niște ani și nu-și mai bate nimeni nevasta. Odrasla îi comunică despre cum că vrea să facă pipi. Tăticul, netulburat, ia copilul de mână și-l îndrumă înspre iarba cea proaspăt coafată. Acolo, hocus-pocus, evacuarea s-a produs, tăticul scutură viguros mătărânga noii generații și gata, pantalonii sus, la joacă cu tine. Asta la umbra semnului vesel colorat pe care scrie Toalete.

P. S. : Tăticul nu scuipa semințe, nu purta tricou mulat peste ligheanul de mici și nu asculta manele pe telefon.

Advertisements

4 thoughts on “Un loc frumos dintr-un oraș European

Add yours

  1. N-ai înțeles, de fapt tăticul era profund bântuit de teme ecologice…hârtie igienică – s-au tăiat copaci, tragem apa – păi săracii ăia care nu acces la apă, ne gândim și la ei și facem economie, săpun lichid – păi și recipientul de plastic?! Tz-tz-tz! 😀

    Like

      1. Păi nu?? :)) Acuma ce mai contează că se mai aleg cu o mică infecție, ciupercă etc…așa se face imunitate 😛 și Darwin ar fi mândru…

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: